Novica:IZLET V PREKMURJE
(Kategorija: NOVICE)
Objavil tinytimy
sobota 22 september 2018 - 17:58:14Spoštovani člani, dragi prijatelji!

Kot vsako leto tudi letos organiziramo tradicionalni društveni izlet za vse člane. Tokrat se bomo odpeljali v Prekmurje.


Zbrali se bomo v soboto, dne 29. septembra 2018 ob 7.00 uri pred Halo Tivoli.

Predvidevamo naslednji potek izleta:
Odhod avtobusov iz Ljubljane ob 7.00 uri. Zapeljali se bomo po štajerski avtocesti. Prvi postanek bomo imeli na počivališču Tepanje. Tam bomo imeli odmor za kavico, sok in toaleto. Pot nas bo potem vodila do Gornje Radgone, kjer si bomo ogledali oljarno bučnega olja, gospodar pa nam bo pripravil tudi manjšo degustacijo. Tu se bomo tudi poslovili od Štajerske in nadaljevali pot v Prekmurje, točneje v Doživljajski park Vulkanija na Goričkem, kjer bomo s pomočjo igric, 3D filmov in ostalih animacij spoznali gorički vulkan ter se sprehodili po lavini cevi, na koncu pa se zapeljali še z Olijevim vlakcem in spoznali Krajinski park Goričko.


Po končanem ogledu nas bo v Lovenjakovem dvoru v Polani čakalo kosilo in seveda zabava ob živi glasbi. Od Prekmurja in gostoljubnih domačinov se bomo poslovili okoli 18:30 ure in se odpeljali nazaj domov.
Vaš prispevek za izlet znaša 25,00 EUR po osebi. V ceno je vključen avtobusni prevoz, ogled oljarne in degustacija, vstopnina v park Vulkanija, vodenje po parku, kosilo (brez pijače) in živa glasba. Položnico boste prejeli po prijavi.PRIJAVITE SE LAHKO:
• v pisarni društva 19.09. od 9.00 - 12.00 ure ali 20.9. od 10.00 – 17.00
• ali po e-pošti na naslov: drustvosozitjeljubljana@gmail.com.

Avtobusi bodo oštevilčeni kot vsako leto, zato večje skupine prosimo za skupno prijavo. V upanju, da se srečamo in skupaj preživimo lep jesenski dan, vas prav lepo pozdravljamo.Za novica je iz
( http://sozitje-ljubljana.si/news.php?extend.349 )